Referenties

Het (bijna) 5-sterren optimalisatie bedrijf.

Hulz krijgt 4.9 sterren op Google beoordelingen en 5 ster LinkedIn aanbevelingen. 

15 mei 2024

“Martijn heeft intern bij ons een training gegeven over het gebruik van ChatGPT.

De heldere uitleg en zijn passie voor de digitale wereld maakten de training niet alleen informatief, maar ook inspirerend.

Ik kan zijn training ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar het vergemakkelijken van bedrijfsprocessen en hierdoor meer vrije tijd kunnen genereren voor zichzelf.”

Linda-Marie Last

Managing Consultant

7 juli 2023

google beoordeling hulz.nl

“Het stappenplan van Martijn heeft mij weer nieuwe inspiratie en waardevolle kennis en actie punten voor mijn bedrijf gegeven!

Ik heb er dingen uitgehaald waar ik zelf niet eerder aan heb gedacht of waarvan ik niet wist hoe ik dit moest gaan starten of oppakken.”

Floortje Veldhuizen

Onderneemster

18 april 2024

“Ik kan Martijn absoluut aanbevelen wanneer je geïnteresseerd bent in AI, of er gewoon meer over wilt weten.

Risico is wel dat je de dag erna zo into ChatGPT zit dat je vergeet uit te stappen op het station… Ik spreek uit ervaring.”

Bervin Wolbers

Designer & Brand specialist

7 december 2023

“Hij gaf een duidelijk praktisch inzicht in het gebruik van ChatGPT. De interactieve sessies en praktische oefeningen boden een waardevolle kans om de praktische toepassingen van ChatGPT te verkennen.

Tijd besteden aan deze workshop is zeker een investering in mijn professionele groei op financieel gebied en is aan te bevelen.”

Geert-Willem Garming

Finance Manager

30 oktober 2023

google beoordeling hulz.nl

“Vorige week gaf Martijn een super waardevolle workshop. Er werd continu gerelateerd aan de situatie van de deelnemende ondernemers. Daardoor was de workshop niet alleen heel leerzaam, maar ook meteen heel praktisch.”

Linda Gubler

Leefstijlcoach

25 april 2024

“Martijn maakt je in een energieke sessie in no-time enthousiast over de mogelijkheden van ChatGPT. Erg leuke dag gehad!!”

Marco Polet

R&D / Engineering Manager

12 maart 2024

“Wat was jouw ChatGPT workshop gaaf, Martijn! Super leerzaam, super concreet en al je jaren praktijkervaring spatten eraf, dikke vette aanrader!”

Annemiek Boezeman

Tekstschrijver

20 april 2024

google beoordeling hulz.nl

“Martijn is een zeer gedreven ChatGPT trainer. Ondanks zijn diepgaande kennis weet hij deze kennis duidelijk over te brengen aan zijn publiek, waarbij de deelnemers ook voldoende persoonlijk aandacht geeft. Dit zal zeker niet mijn laatste training/workshop zijn die ik voor ChatGPT bij Martijn zal volgen.”

Erik Kroeze

Inkoop- en Supply Chain Management

11 december 2023

“Een drie uur durende workshop over AI op de agenda….. ik keek ernaar uit. En met mij meer, de zaal was goed gevuld! Ik vond de workshop heel interessant en waardevol met Martijn als perfecte host, kundig, humoristische en heel toegankelijk. Het was informatief en interactief waarbij Martijn ons prikkelde met de opdrachten die je kon toepassen op je eigen situatie. Verrassende uitkomsten, nieuwe inzichten, stof tot nadenken…..hiermee kan ik weer verder met het toepassen (en verder ontdekken) van AI binnen mijn werk.”

Emmy Prins

Pinterest Marketeer

Deze bedrijven gingen je voor:

ChatGPT training en workshop op locatie hulz

Wil jij hiertussen staan?

Dat kan! 😅 Maar dan moet je wel eerst mijn training volgen.

Dan zorg ik ervoor dat je leert hoe je heel veel dingen sneller, beter en makkelijker kunt doen. In mijn trainingen en workshops leer ik je stap-voor-stap hoe je AI inzet om efficiënter te werken. Wat als je één hele werkdag per week aan tijd kunt besparen?

Na deze trainingen zal iedereen de kracht van ChatGPT niet alleen begrijpen, maar er ook meteen in het dagelijkse leven mee aan de slag gaan.

Kies hier de training voor jouw bedrijf:

*Liever ONLINE of in het Engels of Duits? No problem & kein Problem. 😅
Gratis

Download hier je ChatGPT tips:

Je ontvangt de tips direct per e-mail.