ChatGPT Pro Training

Leer binnen 3 uur alles over de betaalde mogelijkheden en specifieke toepassingen van ChatGPT voor jullie bedrijf!

Deze ChatGPT Pro Training is onmisbaar voor jouw team

Hoe zorg je ervoor dat iedereen binnen het team dezelfde visie deelt en ChatGPT op een ethische en veilige manier gebruikt? Mijn ChatGPT Pro Training vergroot niet alleen de deskundigheid binnen je team, maar zorgt ook voor de praktische toepassing van deze technologie in jullie kernactiviteiten.

Ontdek hoe ChatGPT binnen jullie team een volledige werkdag per week (en per medewerker) kan besparen.

Deze bedrijven gingen je voor:

Dit zeggen andere over mijn ChatGPT Pro Training

“Afgelopen week een voor de tweede keer een ChatGPT Pro training gevolgd.

Martijn’s kennis en enthousiasme zijn aanstekelijk. Vooral de praktische tips en de leuke opdrachten om zelf tijdens de training aan de slag te gaan met ChatGPT maakten de training erg concreet.”

Bervin Wolbers

Designer & Brand specialist | Merkenspecialist

“Wat was jouw ChatGPT workshop gaaf, Martijn! Super leerzaam, super concreet en al je jaren praktijkervaring spatten eraf, dikke vette aanrader!”

Annemiek Boezeman

Tekstschrijver | VliegendeTyp

“Martijn gaf een duidelijk praktisch inzicht in het gebruik van ChatGPT. De interactieve sessies en praktische oefeningen boden een waardevolle kans om de praktische toepassingen van ChatGPT te verkennen.

Tijd besteden aan deze workshop is zeker een investering in mijn professionele groei op financieel gebied en is aan te bevelen.”

Geert-Willem Garming

Finance Manager | ApexToolGroup BV

Ik ben 👉 Martijn, aangenaam!

Als vader en ondernemer begrijp ik de waarde van tijd 🫡 en streef ernaar elk bedrijf waar ik mee werk, maximaal te laten profiteren van de nieuwste technologische innovaties.

Met een achtergrond in digitale marketing en strategisch management, ben ik gepassioneerd over het toepassen van technologie om echte bedrijfsresultaten te behalen.

Lees hieronder waarom mijn training binnen 3 uur jouw bedrijf gaat helpen:

martijn van hulzen hulz digitale strategie

Inhoud van de ChatGPT Training op locatie:

Mogelijkheden & 1-1 sessies

Leer waarom ChatGPT de snelst groeiende start-up ooit is en hoe je dit veilig en ethisch binnen jouw bedrijf kunt gebruiken. Tijdens de ChatGPT Pro Training gaan we aan de slag met het maken van persoonlijke GPT’s (AI-buddy’s) voor iedere deelnemer.

Toepassingen

Leer hoe jullie eigen AI-assistenten, specifiek voor elke functie, kunnen worden gecreëerd, die perfect passen bij de specifieke eisen en processen van jullie team.

Veiligheid & Ethiek

Veiligheid en ethisch gebruik zijn een vast punt tijdens mijn trainingen. Ik leer je precies hoe je ChatGPT veilig kunt gebruiken en, indien gewenst, kunt implementeren.

Oefeningen

We beginnen bij de basis van ChatGPT om iedereen op hetzelfde niveau te brengen. Met de kennis die ik tijdens deze training deel, zul je leren waarom minimaal 80% van de Fortune 500-bedrijven ChatGPT al dagelijks gebruikt.

De resultaten van deze ChatGPT Pro Training:

Veelgestelde vragen over de ChatGPT Pro Training

Geen zorgen als jullie met meer dan 10 personen zijn. Extra deelnemers zijn welkom tegen een meerprijs. Echter, om de kwaliteit en persoonlijke aandacht te garanderen, adviseer ik een maximale groepsgrootte van rond de 10 personen.

Specifieke verzoeken of aanvullingen zijn altijd welkom! Stuur jullie wensen gerust naar hallo@hulz.nl, en dan zorg ik ervoor dat de training perfect aansluit bij jullie behoeften.

Jazeker, het is zeer nuttig als ik van tevoren weet welke functies binnen jullie team vertegenwoordigd zijn. Zo kan ik de training nog relevanter maken door voor elke functie specifieke voorbeelden voor te bereiden die we tijdens de sessie kunnen bespreken.

Hoewel er dagelijks vele nieuwe AI-tools verschijnen, ligt mijn focus tijdens de training op ChatGPT, omdat dit een van de meest invloedrijke en breed inzetbare tools is. Ik ben echter goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kan zeker enige context bieden over andere relevante AI-instrumenten.

Voor de training op locatie heb ik een vergaderzaal nodig met een presentatiescherm en voldoende ruimte voor alle deelnemers om met hun eigen laptop te kunnen werken. Dit zorgt voor een interactieve en hands-on leerervaring. Oh, en zorg voor opladers! Deze training duurt ongeveer 3 uur.

CHATGPT PRO TRAINING

Focus op de toekomst

Met de ChatGPT Pro Training die ik bied, krijgt jullie bedrijf toegang tot geavanceerde oplossingen die speciaal zijn ontworpen om het potentieel van ChatGPT PLUS volledig te benutten. Deze training zal niet alleen jullie bedrijfsprocessen optimaliseren, maar ook de productiviteit significant verhogen.

Mis deze kans niet om jullie concurrentievoordeel uit te breiden en een pioniersrol te spelen in jullie sector. ChatGPT kan jullie helpen om op een hoger niveau te innoveren, effectiever te communiceren en slimmer te opereren.

Of, blijf achter en kijk toe. Dat is ook een optie. Maar wie weet train ik dan binnenkort je concurrentie 😅. Wacht dus niet langer en..

Gratis

Download hier je ChatGPT tips:

Je ontvangt de tips direct per e-mail.