ChatGPT Basis Training

Na slechts één training van 3 uur beheerst jullie team het efficiënt inzetten van ChatGPT.

Deze ChatGPT Training is onmisbaar voor jouw team

Hoe zorg je ervoor dat iedereen binnen het team dezelfde visie deelt en ChatGPT op een ethische en veilige manier gebruikt? Mijn ChatGPT Basis Training verhoogt niet alleen de kennis van je team, maar zorgt ook voor een naadloze en diepgaande integratie van deze technologie in jullie dagelijkse werkzaamheden.

Ontdek hoe ChatGPT binnen jullie team een volledige werkdag per week (en per medewerker) kan besparen.

Deze bedrijven gingen je voor:

Wat anderen over mijn ChatGPT training zeggen..

“Martijn maakt je in een energieke sessie in no-time enthousiast over de mogelijkheden van ChatGPT. Erg leuke dag gehad!!”

Marco Polet

R&D / Engineering Manager | Agrifac BV

“Wat was jouw ChatGPT workshop gaaf, Martijn! Super leerzaam, super concreet en al je jaren praktijkervaring spatten eraf, dikke vette aanrader!”

Annemiek Boezeman

Tekstschrijver | VliegendeTyp

“Tijd besteden aan deze workshop is zeker een investering in mijn professionele groei op financieel gebied en is aan te bevelen.”

Geert-Willem Garming

Finance Manager | ApexToolGroup BV

Ik ben 👉 Martijn, aangenaam!

Als vader en ondernemer begrijp ik de waarde van tijd 🫡 en streef ernaar elk bedrijf waar ik mee werk, maximaal te laten profiteren van de nieuwste technologische innovaties.

Met een stevige achtergrond in digitale marketing en strategische bedrijfsvoering, zet ik me graag in om elk bedrijf maximaal te laten profiteren van ChatGPT.

Lees hieronder waarom mijn training binnen 3 uur jouw bedrijf gaat helpen:

martijn van hulzen hulz digitale strategie

Inhoud van de ChatGPT Training op locatie:

Introductie & 1-1 sessies

Leer waarom ChatGPT de snelst groeiende start-up ooit is en hoe je dit veilig en ethisch binnen jouw bedrijf kunt gebruiken.

Toepassingen

Welke bedrijven gebruiken ChatGPT en op welke manier? Leer op welke manier ChatGPT ingezet kan worden door jou. Je hebt na deze training een aantal digitale hulpjes die je veel tijd zullen besparen.

Veiligheid & Ethiek

Veiligheid en ethisch gebruik zijn een vast punt tijdens mijn trainingen. Ik leer je precies hoe je ChatGPT veilig kunt gebruiken en, indien gewenst, kunt implementeren.

Oefeningen

We beginnen bij de basis van ChatGPT – dat kan iedereen. Maar met de kennis die ik tijdens deze training deel, zul je leren waarom minimaal 80% van de Fortune 500-bedrijven ChatGPT al dagelijks gebruikt.

De resultaten van deze ChatGPT Basis Training:

Veelgestelde vragen over de ChatGPT Basis Training

Geen zorgen als jullie met meer dan 10 personen zijn. Extra deelnemers zijn welkom tegen een meerprijs. Echter, om de kwaliteit en persoonlijke aandacht te garanderen, adviseer ik een maximale groepsgrootte van rond de 10 personen.

Specifieke verzoeken of aanvullingen zijn altijd welkom! Stuur jullie wensen gerust naar hallo@hulz.nl, en dan zorg ik ervoor dat de training perfect aansluit bij jullie behoeften.

Jazeker, het is zeer nuttig als ik van tevoren weet welke functies binnen jullie team vertegenwoordigd zijn. Zo kan ik de training nog relevanter maken door voor elke functie specifieke voorbeelden voor te bereiden die we tijdens de sessie kunnen bespreken.

Hoewel er dagelijks vele nieuwe AI-tools verschijnen, ligt mijn focus tijdens de training op ChatGPT, omdat dit een van de meest invloedrijke en breed inzetbare tools is. Ik ben echter goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kan zeker enige context bieden over andere relevante AI-instrumenten.

Voor de training op locatie heb ik een vergaderzaal nodig met een presentatiescherm en voldoende ruimte voor alle deelnemers om met hun eigen laptop te kunnen werken. Dit zorgt voor een interactieve en hands-on leerervaring. Oh, en zorg voor opladers! Deze training duurt ongeveer 3 uur.

CHATGPT BASIS TRAINING

Eenmaal, andermaal... verkocht!

Met de training die ik bied, krijgt jullie bedrijf toegang tot op maat gemaakte oplossingen die specifiek zijn ontworpen om jullie bedrijfsprocessen te stroomlijnen en jullie productiviteit te verhogen.

Mis deze kans niet om jullie concurrentievoordeel te vergroten en een leidende positie in te nemen in jullie sector. ChatGPT kan jullie helpen sneller te innoveren, beter te communiceren en slimmer te werken. Door nu te investeren in deze training, zetten jullie een beslissende stap naar bedrijfsgroei en succes.

Of, doe niets en wacht af. Dat kan natuurlijk ook. Maar wie weet train ik dan binnenkort je concurrentie 😅. Wacht dus niet langer en..

Gratis

Download hier je ChatGPT tips:

Je ontvangt de tips direct per e-mail.