Trots op dé conversie checklist van 2023!

Jouw Website Conversie checklist

1 Checklist, 6 stappen & 200+ verbeterpunten.

EXTRA: 100+ Nederlandse e-commerce voorbeelden 

⭐⭐⭐⭐⭐ 14 dagen lang: Niet goed geld terug garantie!
Na aankoop van jouw checklist niet 100% tevreden? Dan storten wij het aankoopbedrag gegarandeerd terug. 

Start direct met de checklist!

€249

€199

-20% KORTING! Alleen vandaag, op dinsdag!

Tijdelijke introductieprijs: Leer en doe het zelf! Bestel de checklist die de belangrijkste pagina’s van je website doorloopt:

Inclusief: check op 200+ verbeterpunten

laatste versie-update was op: 1 mei 2023

Je kunt veilig betalen met:

€2750

Ontvang een gepersonaliseerde E-Commerce Check voor de volgende pagina’s:

Inclusief: check op 200+ verbeterpunten

Let op: Oplevering binnen 8 werkdagen

HOEVEEL OMZET LOOP JIJ OP DIT MOMENT MIS?

Maak van meer website bezoekers, klanten.

Deze Website Conversie Checklist is stap voor stap, een gebruiksaanwijzing om je conversie te verbeteren. Een verouderde of niet-goed-ingedeelde website laat potentiële klanten afhaken in plaats van kopen.

Daarnaast is onze website conversie checklist een bron van inspiratie. Deze kennis is opgedaan door jarenlang dag-in-dag-uit mee te draaien in internationale e-commerce ondernemingen met een variërend jaaromzet van een half miljoen, 21 miljoen of +100 miljoen per jaar.

Het is heel simpel. Jij doet iets met verkoop/leads? Dan gaat deze checklist je helpen.

hulz-referenties-aanbeveling-aanraden-linkedin-ervaring

Clara, Fred en anderen hebben met mij samengewerkt
en raden mij aan via LinkedIn. Lees hun verhalen

BEWEEG DE PIJLTJES HIERONDER VOOR EEN SNEAKPEEK VAN ONZE CHECKLIST:

website conversie checklist voor website conversie checklist na

ZO ONTVANG JIJ DE WEBSITE CONVERSIE CHECKLIST:

WELKE STAPPEN VIND JE IN DEZE WEBSITE CONVERSIE CHECKLIST?

In 6 stappen naar conversie verhoging

website-conversie-checklist-stap1

Wat staat er nog meer in deze checklist? Álle andere (200+) dingen die je je al een tijdje afvroeg.

ontdek hoe grote bedrijven handig gebruik maken van conversie optimalisatie!

website conversie checklist afbeelding coolblue

WAAROM FOCUSSEN OP CONVERSIES?

Online conversie spiekbrief 🔥

Focus op conversies en verander je bezoekers efficiënter naar klanten – omdat je het makkelijker voor je bezoekers maakt, om je product of dienst te kopen. Het spiekbriefje dat wél mag. Sterker nog, zonder deze website conversie checklist mis je conversies!

  • Deze website conversie checklist geeft je een simpel te volgen conversie recept voor je website. Omdat je nergens anders zo’n specifiek e-commerce conversie overzicht kunt vinden.
  • Deze website conversie checklist is gebundeld in logische stappen met voorbeelden uit de praktijk, zodat je kan bijhouden waar je precies staat met je website.
  • Deze website conversie checklist bestaat uit jarenlange kennis. Die verzameld is om ervoor te zorgen dat je van meer bezoekers, klanten maakt.

WAAROM STAAT ALLES ONLINE?

Jij de checklist, je bedrijf de credits!

Als zelfstandige kun je geen maanden uittrekken om onderzoek te doen naar online conversie optimalisatie. Je hebt een bedrijf, je zorgt voor je gezin en je wilt ook weleens tijd voor jezelf.

Daarom staat deze persoonlijke checklist met voorbeelden online – in jouw persoonlijke Google Drive. Deze checklist is helemaal van jou.

De checklist wordt met niemand gedeeld, tenzij jij dat wilt.

Deze website conversie checklist doe je thuis, achter je bureau of waar je je laptop die dag neerzet.

website webshop checklist hulz
website conversie checkbalk

HOE SNEL BEN IK KLAAR MET DEZE WEBSITE CONVERSIE CHECKLIST?

Zorg dat je online-verkopen exploderen!

Je kunt het binnen 1 uur allemaal doorlezen, maar veel handiger is het om gelijk aan de gang te gaan. Dankzij deze checklist loop je je eigen site stap voor stap, punt voor punt door. Bij het punt waar je op dat moment bent, markeer je hoe de huidige status van het punt is.

  • goed
  • kan verbeterd worden
  • slecht
  • niet van toepassing

 

Je hebt bij ieder punt een praktijkvoorbeeld zodat je gelijk ziet hoe het ook of anders kan. Daarnaast zie je ook gelijk in één oogopslag wat de conversie-impact & de prioriteit voor jouw eigen site is.

website-conversie-checklist

HOE HOU IK IN DEZE CHECKLIST BIJ WAAR IK BEN GEBLEVEN?

Één globaal overzicht

In het globale overzicht zie je hoe ver je met je website conversie checklist bent.

✅ Na het afvinken van het eerste punt zal de balk naar rood veranderen. Je loopt alle stappen door en dan zul je merken dat de statusbalk van rood, naar oranje, naar geel en uiteindelijk naar groen veranderd. Ditzelfde effect, alleen dan zonder de kleuren, zal je in je online conversies terugzien!

conversie-checklist-site-voorbeeld-stap-1-tot-6

WAT DOE IK TEGEN HOGERE ADVERTENTIEKOSTEN?

Conversie-optimalisatie voor ZZP & MKB

Zoals je wellicht gemerkt hebt worden advertentiekosten steeds duurder. Wat je 5 jaar geleden op Facebook-ads aan budget uitgaf, levert vandaag nog niet eens 15% van de resultaten op. Maar dit komt niet door je ads…

Dit effect komt door het NIET OPTIMALISEREN van je conversie. 💡 Daarom hebben wij een makkelijk-te-begrijpen checklist, als handleiding voor jou gemaakt. Met een tevredenheidsgarantie, omdat we er zeker van zijn dat deze checklist BOMVOL 💣 waarde zit.

HELPT DEZE CHECKLIST OOK MET MIJN MARKETING-STRATEGIE?

Met een vleugje strategie als bonus

De laatste stap van deze checklist is het strategie onderdeel. Zodra je de voorgaande stappen afgerond hebt, zul je de eerste resultaten al merken. Vanaf deze stap kan het met name voor middelgrote bedrijven al een stuk complexer worden. Vandaar dat we ook hier met je meedenken en praktische voorbeelden geven van échte situaties. Door in een vroeg stadium over de checklist-punten van deze STAP na te denken, verhoog je strategisch de conversie en klantervaring op je site.

Veelgestelde vragen:

Wij hebben antwoorden.

Na je aankoop ontvang je direct een e-mail met de digitale checklist. Kies vervolgens tussen Google Drive of Excel, en ga meteen aan de slag om je conversie efficiënt te verbeteren!

Je ontvangt de checklist direct in je e-mail na het verwerken van je aankoop, zodat je snel aan de slag kunt met je taken.

Jazeker! Je hebt 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie op al onze checklists. Zo heb jij 100% zekerheid en zo zorgen wij voor alleen maar blije klanten. 

Jazeker, de checklist is ook voor webshops een uitstekende keuze om je conversie te verbeteren.

(tip: deze checklist kun je voor ál je websites en webshops gebruiken!)

De checklists is na aankoop van jou en wordt automatisch in je Google Drive of pc-downloads opgeslagen. Net als andere bestanden op je computer blijft de checklist van jou tot je het bestand verwijdert. 

Dit hangt puur af van je persoonlijke ervaring en de huidige status van je website of webshop. In de praktijk zien wij dat je meerdere weken met de checklist bezig bent, omdat er zoveel waarde in zit.

Je maakt de checklist zelf voor je eigen bedrijf. Mocht je er niet uitkomen kun je ons altijd een berichtje sturen en helpen we je verder. Je kunt er ook voor kiezen om de ‘persoonlijke website check‘ te kopen, dan lopen we samen de checklist voor jouw bedrijf door. 

Neem contact met ons op of kijk even op onze ‘Veelgestelde vragen‘ pagina. 

3 veel voorkomende fouten: