ROIcalculator tool

hoe bereken je ROI (Return On Investment)?

Zó, nu mag je zelf aan de knoppen zitten. Beweeg de buttons hier beneden en bereken eenvoudig jouw ROI. Wat is het ROI wat jij graag op je advertenties wilt terugzien?

Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal

ROI berekenen

Bekijk hier jouw ROI percentage

"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen

Your service request has been completed!

We have sent your request information to your email.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Betaalmethode: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.title }}: {{ item.value }}

gebruik deze handige ROI formule gratis!

Wil jij meer over ROI leren?

Bekijk dan onze artikelen op onze blog pagina.  Volg hulz op LinkedIn & Instagram voor meer conversie tips en zorg ervoor dat jouw webshop of website conversie stijgt & ROI verbetert!

Wat is ROI en waarom is het belangrijk?

ROI, of Return on Investment, is een financiële term die de winst of opbrengst weergeeft die wordt gegenereerd uit een bepaalde investering. Het is belangrijk omdat het je inzicht geeft in de prestaties van je bedrijf en helpt bij het nemen van beslissingen over toekomstige investeringen. Door je ROI te berekenen kun je bepalen of je investeringen winstgevend zijn en of je je strategie moet aanpassen om betere resultaten te behalen.

Wat is de ROI formule?

ROI wordt berekend door de winst die wordt gegenereerd uit een investering te delen door de kosten van die investering en dit vervolgens te vermenigvuldigen met 100 om een percentage te krijgen. De formule voor ROI is dus: (Opbrengst – Kosten) / Kosten x 100%.

Wat zijn enkele factoren die de ROI kunnen beïnvloeden?

Er zijn verschillende factoren die de ROI kunnen beïnvloeden, zoals de kosten van de investering, de opbrengst die wordt gegenereerd, de looptijd van de investering en de marktontwikkelingen. Het is belangrijk om deze factoren te analyseren en te evalueren bij het berekenen van de ROI, zodat je een goed beeld krijgt van de werkelijke prestaties van je bedrijf en toekomstige investeringen beter kunt plannen en beheren.

Verbeter zelf je conversie!

Zelf aan de slag met het verbeteren van je verkopen via Social Media? Check onze Social Conversie Spiekbrief!

*Unieke hulz.nl garantie: ⭐⭐⭐⭐⭐ 14 dagen lang, niet goed geld terug garantie!

hulz-social-commerce-checklist-wit