Martijn's verhaal...

Door zelf je website of webshop te checken bespaar je hoge facturen
van.. zoals ik ze noem, 🤠 online-cowboys. 

Mijn innerlijke vlam:

Vroeger kwam ik vaak huilend thuis van school, omdat andere kinderen gepest werden.. Tot op de dag van vandaag kan ik slecht tegen onrecht. Deze zin beschrijft vrij snel hoe ik in elkaar steek & doe waarom ik doe wat ik doe

Ik ben Martijn van Hulzen en ik maak digitale checklists die voor meer klanten zorgen.

Te veel mensen betalen online-cowboys voor dingen die onnodig moeilijker gemaakt worden dan ze zijn. Dus in 2015 begon ik mijn eerste bedrijf(je) ‘Webjung’ in het bouwen van simpele websites in WordPress (in Hamburg, Duitsland). Mijn prijzen waren veel te goedkoop – zo goedkoop, dat ik meer websites aan het weggeven was dan dat ik ze in opdracht maakte. Gelukkig realiseerde ik me dat en ging het voor een eerlijke prijs voor beide kanten toch lopen…

over Martijn Hamburg Webjung
1991 tot 2015

En toen vloog ons huis in brand!

Eh ja, letterlijk in brand. 🔥 De bovenbuurman hield van een sigaret in z’n bed en viel in slaap. Gelukkig raakte niemand gewond en kwam hij er met een waarschuwing en een flinke renovatie vanaf.

3 maanden later was het weer raak, zelfde buurman, andere sigaret.

Dit keer kwam ik er zelf iets minder gezond uit. Met name omdat ik woest de rook inliep en een ruitje moest intikken om een oudere bewoner te waarschuwen. Anyways, de buurman kwam er zonder kleerscheuren van af, maar werd wel het gebouw uitgezet. Nadat mijn vrouw en ik vanuit het ziekenhuis terugkwamen, konden & mochten we niet meer terug naar huis. Daarom zijn we op diezelfde dag een internetcafé ingedoken en hebben we onze vaste banen en huurcontract opgezegd. 

Over Martijn mijn huis vloog in brand
2015
Over Martijn EMP Google Facebook
2015 tot 2022

Grote uitgaves en nóg grotere inkomsten.

Door de brand konden we overal naartoe, we wilden in ieder geval weg uit het drukke Hamburg (met 1,8 miljoen inwoners). Mijn vrouw en ik zochten rust en stabiliteit. Het website-bedrijf moest ik van mijn nieuwe werkgever (EMP – Warner Music Group) afmelden – omdat de functie al mijn tijd in beslag zou nemen. En ja, dat deed het. Ik vond namelijk mijn allereerste droombaan waar ik vijf jaar bleef. 

Mijn functie hield in dat ik het contact & contract met grote partners (lees: grote budgetten) zoal Facebook (META) & Google regelde. Regelmatig werd ik uitgenodigd om op het hoofdkantoor van Google in Berlijn te komen en ik kreeg ieder jaar te gekke kerstcadeautjes.

Maar.. ik kan toch meer dan ‘efficiënt geld uitgeven aan advertenties’ voor een baas? Ik wou meer mensen helpen.

Door de angst voor vuur heb ik mijn innerlijke vlam weggestopt. 

De stabiliteit was goed. Precies wat we nodig hadden op het juiste moment. Door de angst voor vuur heb ik mijn innerlijke vlam weggestopt. Maar dat vlammetje kwam weer naar boven toen het in die stabiliteit ook niet goed ging. Ik was onbezorgd en ongelukkig.

Totdat ik een checklist voor mijzelf maakte die ik als ZZP’er of Interim zou gaan gebruiken zodra ik voor mijzelf zou starten. Zo kon ik, bij ieder bedrijf waar ik binnen zou komen; gelijk de belangrijkste punten tackelen.

Eenmaal af liet ik deze checklist aan mijn vrouw zien en die zei:

Waarom verkoop je die dan gewoon niet?

En zo begon het idee voor de webshop van hulz.nl

Over Martijn hulz checklists als oplossing website verbeteren
2023 tot nu

Nu ben ik trots op mijzelf & op Rieta

Inmiddels ben ik trots op mijn innerlijke vlam en bijvoorbeeld op Rieta. Rieta werd voor haar chocoladewebshop mijn eerste klant! Met de ondersteuning van één van mijn checklists, maakte zij zelf haar eerste landingspagina (in WordPress + Elementor).

Iets waar Rieta eerst minimaal €1.500,- voor zou hebben betaald! Nu heeft ze het zelf met mijn Website Conversie Checklist kunnen doen (voor een fractie van de kosten).

Bedankt dat je tot het einde gelezen hebt. 🙏 Je kent mijn verhaal, ik hoor graag dat van jou. Link met me op LinkedIn!

Gratis

Download nu gratis jouw strategieplan.

Je ontvangt de brochure direct per e-mail.