Over hulz

Bedrijf voor meer conversie in de Benelux

Hulz is een CRO-bedrijf (conversie-optimalisatie) gevestigd in Drenthe (Nederland) en biedt verschillende diensten en producten, zoals conversie-checklists die helpen met het verbeteren van je website prestaties en conversies. 

Als je op zoek bent naar professionele conversie-optimalisatie in de Benelux ben je bij ons aan het juiste adres. Onze missie: Ervoor zorgen dat jij nog beter online verkoopt.

”Hulz is ontstaan door een passie voor alles wat er online gebeurt.”

Lees meer over oprichter en eigenaar Martijn van Hulzen

Samengewerkt met:

hulz-werkt-samen-met-deze-partners-review

Meer conversie

Je verkoopt online. Je verzameld leads. Maar je wil er liever meer.
Alle potentiële kansen gebruiken. Zorgen dat alles klaarstaat voor jouw doel. Conversies.

De basics ken je. Of juist niet. Je moet er met name voor zorgen dat het pad van je bezoekers gestroomlijnd verloopt. Het liefst zonder kronkels op de digitale-weg zodat je minder afhakers hebt. 

Wij gaan je bedrijf op verschillende manieren helpen aan meer conversie. Tenminste… als jij er klaar voor bent.

Bedrijf voor meer conversie in de Benelux - over hulz martijn van hulzen

Conversie consultancy

Leer hoe je het zelf doet! Conversie verbeteren gaat vaak samen met websiteverbetering. Potentiële klanten mislopen omdat je website layout niet soepel loopt, of omdat je qua communicatie nét dat scherpe randje mist.

Het kan ook zijn dat jouw bedrijf een conversie-explosie kan krijgen door het slim inzetten van jouw Personal Brand. Zo kun jij dankzij hulz het maximale uit je conversies gaan halen.

Conversie Audit service

Wil jij jouw online verkopen een boost geven, of starten met een nieuw productaanbod? Dan is de E-commerce Audit van hulz iets voor jou! De Social-Commerce Audit van hulz zorgt dat je écht succesvol verkoopt met gebruik van je Social Media kanalen. De Community-Commerce Audit van hulz gaat kijken naar je trouwe volgers en het implementeren van bijvoorbeeld een loyaliteitsprogramma.

Tijdens alle Audits van hulz checken wij de marktkansen en benchmarks voor jouw bedrijf. Uiteraard maken we ook een concurrentie analyse – deze analyses laten je precies inzien waar je grootste kansen liggen. Zodra we die grootste kansen inzichtelijk hebben, gaan we aan de slag met een plan van aanpak. Zo kun jij direct slag kunt met het verbeteren van de conversie van jouw bedrijf.

over hulz countrymanager large martijn van hulzen

Website conversie checklist

Heb jij de verschillende conversie checklists van hulz al gezien? 

De verschillende checklists geven jou de complete controle over de conversie van jouw bedrijf. Stap voor stap -en check voor check, loop jij je website pagina’s of de digitale klantreis door. Daarnaast zijn er checklists van hulz die je ondersteunen bij het opzetten van complete marketingkanalen.

Onze digitale checklists bestaan uit één verzameling van jarenlange kennis. Om ervoor te zorgen dat ook jouw bedrijf van meer bezoekers, klanten gaat maken.

Ons doel voor het jaar 2024? Groeien! (net als jij hopelijk). Wij gaan vanaf 2024 uitbreiden naar de Duitse & Franstalige markt. Waarom? Omdat we weten hoe het moet.

Neem contact op:

Gratis

Download nu gratis jouw strategieplan.

Je ontvangt de brochure direct per e-mail.

martijn-van-hulzen-hulz-conversie-expert

Martijn van Hulzen

Reageert vaak binnen een uur..

Hallo👋
Stuur mij een WhatsAppje!