Hoger in Google komen
Gratis

Leer alle organische marketing tips.hulz checkmark

Maak zelf een SEO scan.hulz checkmark

Ontdek hoe Google je website ‘leest’.hulz checkmark

€75

goedkoper dan één SEO-specialist uurloon

Betaalde versie: Leer over SEO en doe het zelf! Bestel de checklist en ga zelf aan de gang met zoekmachine optimalisatie:

Inclusief: check op 100+ zoekmachine verbeterpunten

laatste versie-update was op: 1 mei 2024

Je kunt veilig betalen met:

€0

Gratis: Goedkoper dan onze gratis versie van de zoekmachine optimalisatie checklist kan niet. Wel mis je de belangrijkste checks!

Inclusief: check op beperkt aantal verbeterpunten

Let op: het doorsturen van deze gratis checklist is niet toegestaan

Inhoudsopgave

Start hier om hoger in Google te komen

Gratis checks om hoger in Google te komen

Om de huidige SEO status van je webshop of website vast te stellen, maken we in onze gratis checklist samen met jou verschillende scans van je website. Deze scans kun je zelf dan ook voor je grootste voorbeelden (& concurrentie) doen. Daar kun je veel van leren!

Check #1: GOOGLE JE EIGEN PAGINA’S EERST EENS IN INCOGNITOMODUS OF PRIVÉ

Dus jij wilt snel hoger in Google komen? Organische marketing is gratis omdat het meer werk is dan het opstarten van een advertentie. Maar snel is het vaak niet. Gemiddeld duurt het 3 tot 6 maanden voordat Google je veranderingen overneemt. 

Laten we deze check beginnen met de vraag: Hoe hoog sta je nu in Google?

Google je zoekwoorden (of de hoofdpagina’s) in een incognitomodus. Door op deze manier te Googlen bekijk jij de zoekresultaten als een externe bezoeker. Zonder actieve cookies of ‘herinneringen’ aan je site binnen Google. Hierdoor krijg je als het ware snel en eenvoudig te zien wat iemand op Google ook te zien krijgt. En wat jouw positie is.

Check #2: BEWERK JE GOOGLE RESULTAAT MET EEN METABESCHRIJVING

Hoe ‘leest’ en ‘ziet’ Google je website of webshop eigenlijk? Begin weer met een nieuw venster op Google en zoek het volgende:’ site:jouwsite.nl ‘ (in ons geval ziet het er dan zo uit). 

Hoger in Google komen gratis uitleg

Nu zie je het totaal aantal resultaten van je website binnen Google, maar ook hoe de URL’s en SEO titels eruit zien. Daaronder zie je de informatie binnen deze links, die noemen we metabeschrijving. 

Deze informatie kun je bewerken om op bepaalde zoekwoorden hoger in Google te ranken. In ons geval gaat deze pagina over: Hoger in Google komen Gratis. Wij willen bezoekers (jij dus) die hiernaar op zoek zijn. Als je alle checks van onze checklist doorvoert zul je meer over SEO leren en daadwerkelijk merken dat je hoger in Google komt.

Check #3: VERBETER JE GEBRUIKSGEMAK OP MOBIELE APPARATEN

Is het moeilijk om hoger in Google te komen? Dit hangt af van je aanvalsplan en op welke zoekwoorden je hoog wilt ranken. Zoekmachines kijken niet alleen naar de tekst die je plaatst, maar ook naar de snelheid van je website en of je pagina’s goed te gebruiken zijn op mobiele apparaten. 

Check hoe mobiel-vriendelijk jouw site of shop is met deze online gratis Google scan.

Check #4: ZORG DAT JE DE JUISTE SEO TOOLS GEBRUIKT

Als allerbelangrijkste SEO tool wordt Google Analytics vaak genoemd. Zorg ervoor dat Google Analytics correct is geïnstalleerd en wordt bijgehouden. Volg dit stappenplan van Google zelf om het correct in te stellen.

Je kunt controleren of het allemaal werkt door naar je sessie te filteren en een enkele sessie te bevestigen in realtime rapportage (zo zie je jezelf binnen analytics).

EXTRA CHECK: HOGER IN GOOGLE KOMEN GRATIS

Om gratis hoger in Google te komen kun je niet zonder een Bedrijfsprofiel. Maak ook een Google Bedrijfsprofiel aan om jouw lokale aanwezigheid te verbeteren. Met name lokale zoekopdrachten in jouw regio zullen qua bereik gaan groeien de komende jaren. Als iemand in jouw regio op bepaalde zoekwoorden ‘Googled’ wil jij natuurlijk gevonden worden! 🔍

Check #5: SCHRIJF CONTENT DIE WAARDE TOEVOEGT

Zorg ervoor dat jouw website geen duplicate content bevat, zelfs productbeschrijvingen moet je uniek maken. Gemiddeld moet een pagina minimaal 600 woorden bevatten. Scan je site met Siteliner. Heb wel even geduld want deze scan kruipt (crawled) door je hele website of webshop.

Uiteindelijk zul je zien welke pagina’s teveel dubbele content hebben. Door deze pagina’s te veranderen en ongeveer 20% nieuwe tekst te schrijven zul je betere resultaten behalen.

Meer checks voor je website nodig?

Nu je de gratis punten hebt doorlopen, kun je met onze betaalde versies aan de slag (iedere checklist heeft +100 checklist punten)!

LET OP: Doe dit alleen, als je echt meer bezoekers en klanten wilt hebben. 😉

Bekijk hoe onze SEO checklist werkt

BEWEEG DE PIJLTJES HIERONDER VOOR EEN SNEAKPEEK VAN ONZE CHECKLIST:
goedkope zoekmachine optimalisatie checklist voorbeeld goedkope zoekmachine optimalisatie checklist voorbeeld SEO

Verbeter zelf je Zoekmachine Optimalisatie voor €75,-

 Leer over SEO en doe het zelf! Bestel de checklist en ga zelf aan de gang met zoekmachine optimalisatie

*Unieke hulz.nl garantie: ⭐⭐⭐⭐⭐ 14 dagen lang, niet goed geld terug garantie!

Deze bedrijven gingen je voor

Samengewerkt met:

hulz-werkt-samen-met-deze-partners-review

Kom hoger in Google met een andere checklist

Hier zie je in één oogopslag het productaanbod van hulz.nl. Begin met het afvinken van honderden cruciale checklist punten. ✅  

Zodra je klaar bent met bestellen krijg je direct jouw digitale versie van de checklist in je mail en kun je aan de slag met het verbeteren van je website! 

25% KORTING

€112 €149

Social Commerce Checklist

1 Checklist, 9 Social-kanalen & 180+ Checklist-punten.

🎁 EXTRA: Jaar & Maand: Social kalender 2023 & 2024

*Bereik 100% van je fans!

20% KORTING

€199 €249

Website Conversie Checklist

1 Checklist, 6 stappen & 200+ verbeterpunten.

🎁 EXTRA: 100+ Nederlandse e-commerce voorbeelden

*Laat je verkopen exploderen!

€135

Klantreis Conversie Checklist

1 Checklist, 5 Klantreis fases & 130+ Checklist-punten.

🎁 EXTRA: Klantreis Template – met prioriteit & impact

*Breng jouw klantreis in kaart!

NIEUW!

€75

Zoekmachine (SEO) Checklist

1 checklist, 3 tabbladen & 100+ punten.

🎁 EXTRA: 7+ onmisbare SEO plugins & tools

*Betaalbare SEO optimalisatie!

Vragen over onze SEO checklist?

Na je aankoop ontvang je direct een e-mail met de digitale checklist. Kies vervolgens tussen Google Drive of Excel, en ga meteen aan de slag om je conversie efficiënt te verbeteren!

Je ontvangt de checklist direct in je e-mail na het verwerken van je aankoop, zodat je snel aan de slag kunt met je taken.

Jazeker! Daarom hebben we de gratis versie van deze checklist ontwikkelt. Voor de betaalde versie heb je 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie (dit geldt voor al onze betaalde checklists).

Zo heb jij 100% zekerheid en zo zorgen wij voor alleen maar blije klanten. 

Nee. Maar het kan wel. Een SEO effect merk je vaak pas tussen 3 tot 6 maanden. 

Tip: afhankelijk van de huidige status van je webshop of website zul je hoger komen in Google. Onze checklist gaat er wel voor zorgen dat je een uitleg in begrijpelijke taal krijgt zodat je stap-voor-stap gaat werken aan je zoekmachine optimalisatie.

De checklists is na aankoop van jou en wordt automatisch in je Google Drive of pc-downloads opgeslagen. Net als andere bestanden op je computer blijft de checklist van jou tot je het bestand verwijdert. 

Dit hangt puur af van je persoonlijke ervaring en de huidige status van je website of webshop. In de praktijk zien wij dat je meerdere weken met de checklist bezig bent, omdat er zoveel waarde in zit.

Je maakt de checklist zelf voor je eigen bedrijf, website of webshop. Als je de betaalde versie van de checklist koopt en mocht je er niet uitkomen kun je ons altijd een berichtje sturen en helpen we je verder.

Neem contact met ons op of kijk even op onze ‘Veelgestelde vragen‘ pagina. 

3 veel voorkomende fouten:

Gratis

Download nu gratis jouw strategieplan.

Je ontvangt de brochure direct per e-mail.