Conversieratiocalculator tool

hoe bereken je conversie?

Zó, nu mag je zelf aan de knoppen zitten. Beweeg de buttons hier beneden en bereken eenvoudig jouw conversieratio. Wat is het conversiepercentage wat jij graag op je webshop (of website) wil terugzien?

Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal

Conversieratio berekenen

Bekijk hier jouw conversieratio

"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen

Your service request has been completed!

We have sent your request information to your email.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Betaalmethode: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.title }}: {{ item.value }}

gebruik deze handige conversie formule gratis!

Wil jij meer over conversie leren?

Bekijk dan onze artikelen op onze blog pagina.  Volg hulz op LinkedIn & Instagram voor meer conversie tips en zorg ervoor dat jouw webshop of website conversie stijgt & ROI verbetert!

Wat is conversieratio en waarom is het belangrijk?

Conversieratio is een term die wordt gebruikt om het percentage bezoekers van een website of webshop aan te geven dat een gewenste actie onderneemt, zoals het plaatsen van een bestelling of het invullen van een contactformulier. Het is belangrijk omdat het een indicatie geeft van de effectiviteit van je website of webshop en je in staat stelt om verbeteringen aan te brengen die leiden tot meer conversies en omzet.

Wat is de conversieratio formule?

Conversieratio wordt berekend door het aantal gewenste acties te delen door het aantal bezoekers van je website of webshop en dit vervolgens te vermenigvuldigen met 100 om een percentage te krijgen. De formule voor conversieratio is dus: (Aantal gewenste acties / Aantal bezoekers) x 100%.

Wat zijn enkele factoren die de conversieratio kunnen beïnvloeden?

Er zijn verschillende factoren die de conversieratio kunnen beïnvloeden, zoals de gebruiksvriendelijkheid van je website, de inhoud en de kwaliteit van je producten of diensten, de prijsstelling, de betrouwbaarheid van je webshop en de marketinginspanningen die je doet. Het is belangrijk om deze factoren te analyseren en te evalueren bij het berekenen van de conversieratio, zodat je een goed beeld krijgt van de werkelijke prestaties van je website of webshop en verbeteringen kunt aanbrengen die leiden tot hogere conversieratio’s en meer omzet.

Verbeter zelf je conversie!

Zelf aan de slag met het verbeteren van je webshop of website? Check onze Online Conversie Spiekbrief!

*Unieke hulz.nl garantie: ⭐⭐⭐⭐⭐ 14 dagen lang, niet goed geld terug garantie!

hulz-website-conversie-checklist-wit