Online cursus

ChatGPT Online Cursus

Iedereen gebruikt ChatGPT, maar slechts weinigen weten hoe het écht moet om niet op een 🤖 robot te lijken.

hulz online chatgpt cursus hulz.nl

Voor beginners

+ Ondertiteling

Video opnames

ChatGPT

Dit zeggen anderen over mij als ChatGPT Trainer:

Hulz krijgt 4.9 sterren op Google beoordelingen en 5 ster LinkedIn aanbevelingen.

“Martijn is een zeer gedreven ChatGPT trainer. Ondanks zijn diepgaande kennis weet hij deze kennis duidelijk over te brengen aan zijn publiek. Dit zal zeker niet mijn laatste training/workshop zijn die ik voor ChatGPT bij Martijn zal volgen.”

Erik Kroeze

Inkoop- en Supply Chain Management

“Wat is jouw ChatGPT training gaaf, Martijn! Super leerzaam, super concreet en al je jaren praktijkervaring spatten eraf, dikke vette aanrader!”

Annemiek Boezeman

Tekstschrijver | VliegendeTyp

“Martijn geeft duidelijk praktisch inzicht in het gebruik van ChatGPT.

Tijd besteden aan deze cursus is zeker een investering in mijn professionele groei op financieel gebied en is aan te bevelen.”

Geert-Willem Garming

Finance Manager | ApexToolGroup BV

Ik ben 👉 Martijn, aangenaam!

Als vader en ondernemer begrijp ik de waarde van tijd 🫡 

En als nerd schreef ik de eerste blog over ChatGPT in Nederland. Maandenlang stond deze bovenaan in Google. Tot ik werd ingehaald door andere bedrijven die hun eigen blogs schreven met behulp van… precies, ChatGPT.

Na meer dan 30 ChatGPT-trainingen en -workshops en ruim 100 uur aan het verfijnen van technieken zoals ‘prompten’ te hebben besteed, realiseerde ik me hoeveel tijd ik had kunnen besparen met de juiste begeleiding.

Lees hieronder waarom mijn Online ChatGPT Cursus jou gaat helpen:

martijn van hulzen hulz digitale strategie

Dit ga je ontdekken tijdens de cursus..

Ontdek de kracht van ChatGPT

Leer waarom ChatGPT de snelst groeiende start-up ooit is en hoe je deze krachtige tool veilig en ethisch voor jezelf kunt gebruiken. Leer over de mogelijkheden binnen de gratis versie en een betaald abonnement en ontdek hoe jij met de juiste manier van ‘prompten‘ (vragen stellen) de beste resultaten krijgt.

Toepassingen

Ontdek hoe je jouw eigen gepersonaliseerde GPT’s (‘buddy’s’) voor specifieke taken maakt. Of het nu gaat om een planning-assistent of een social media hulpje, je leert alle tools om deze buddy’s zelf te creëren.

Veiligheid & Ethiek

Veiligheid en ethisch gebruik zijn een vast punt tijdens mijn trainingen en dus ook in deze cursus. Ik leer je precies hoe je ChatGPT veilig moet gebruiken.

Oefeningen

De praktische oefeningen in deze cursus laten je niet alleen zien hoe je ChatGPT gebruikt, maar ook waarom het zo’n revolutionaire tool is en door minstens 80% van de Fortune 500-bedrijven dagelijks wordt ingezet.

De resultaten na deze Online ChatGPT Cursus:

Veelgestelde vragen over de ChatGPT Online Cursus:

Deze online cursus is ontworpen om in ongeveer 3 uur te voltooien, maar je hebt de flexibiliteit om dit op je eigen tempo te doen.

Deze cursus is ideaal voor professionals, ondernemers, marketeers, en iedereen die geïnteresseerd is in de basis en het verbeteren van hun skills voor ChatGPT. 

Na inschrijving heb je zes maanden toegang tot alle cursusmaterialen, zodat je de vrijheid hebt om te leren en te herzien op een manier die het beste past bij je schema.

Jazeker, de inhoud van de cursus wordt regelmatig bijgewerkt om de nieuwste ontwikkelingen en beste praktijken in te sluiten, zodat je altijd de meest actuele en relevante informatie hebt.

De primaire focus van deze cursus ligt op ChatGPT, maar ik bied ook een overzicht van andere relevante AI-tools en technologieën die goed samen kunnen werken met ChatGPT.

ONLINE CHATGPT CURSUS

Ontdek de snelst groeiende start-up ooit!

In het afgelopen jaar heb ik het genoegen gehad om meer dan 30 ChatGPT trainingen en workshops te verzorgen. Persoonlijk heb ik meer dan 100 uur besteed aan het verfijnen van technieken (zoals ‘Prompten’) om teksten te krijgen die niet alleen goed klinken, maar ook echt resultaat opleveren.

Wat een tijd had ik kunnen besparen als iemand mij direct de kneepjes van het vak had laten zien! Vanuit die ervaring heb ik deze ChatGPT cursus ontwikkeld, speciaal om jou effectief en efficiënt vooruit te helpen.

Gratis

Download hier je ChatGPT tips:

Je ontvangt de tips direct per e-mail.